Obrázek
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1),id_shop-1
Obrázek (1)
Obrázek

Sojová alter. smetany 250ml Alpro

favorite_border favorite
balení 15ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ SÓJOVÁ ALTERNATIVA SMETANY MALÁ 

 

Máte rádi mléko a klidně byste si ho přidali do kávy? Nebo byste vařili se smetanou, jen kdybyste neměli problém s laktózou?

Bezlepkový sójový krém na vaření tento problém vyřeší! Je rostlinnou alternativou klasické kravské smetany, která je vhodná pro vegany, alergiky na laktózu nebo zkrátka pro všechny, kteří nechtějí nebo nemohou jíst mléčné výrobky.

Zaljite si s našim krémem pudink, zakápněte dezert, přidejte ji ke zjemnění a zahuštění do omáčky, polévky, těstovinových pokrmů nebo gratinovaných brambor! Její použití je opravdu univerzální.

 

Nápoj je připraven ze sojových bobů prvotřídní kvality, a to bez jediného pokáceného stromu z deštného pralesa, jelikož naše boby jsou pěstovány zodpovědně a šetrně. Užijte si prvotřídní jemnou chuť sójového nápoje plného rostlinných bílkovin!

 

Sojová alternativa smetany je zcela veganská a 100% přírodní, neobsahuje lepek ani laktózu. Naopak má nízký obsah cukrů i tuků a lahodnou, jemnou chuť, která plně nahradí živočišnou smetanu, takže se skvěle hodí do studené i teplé kuchyně pro veškeré přípravy a recepty, kde se běžně používá kravské mléko či smetana.

 

Tuto malou praktickou "cestovní" 250 ml verzi "alternativní rostlinné smetany" máme nejen sójovou, ale i rýžovou. Kromě malých pak máme klasickou litrovou sójovou alternativu smetany.  

 

Z řady Alpro si pak samozřejmě můžete vyzkoušet také nejednu variaci mandlovýchkokosových, sójových či ovesných nápojů anebo nápoj rýžový či lískooříškový.

 

Společnost Danone je nejen evropským, ale spíše světovým lídrem ve výrobě kvalitních a chutných potravin, které jsou součástí zdravého stravování a reagují na specifické výživové potřeby pacientů. Světový prim vede především ve výrobě mléčných produktů a výrobků na rostlinné bázi, je také světovým výrobcem balených vod a výživy pro kojence a malé děti a v neposlední řadě také evropským lídrem klinické výživy pro dospělé. Od doby, kdy se před více než 100 lety začal prodávat první Danone jogurt, až do dnes se společnost neustále inovuje, používá co nejkvalitnější suroviny, rozšiřuje sortiment a reaguje na očekávání a požadavky svých spotřebitelů.

 

Značka Alpro se pak zaměřuje na nápoje, dezerty a fermentované produkty 100 % rostlinného původu, jako je sója, kokos, mandle, lískové a kešu oříšky, rýže a oves - navíc s obsahem vápníku, bez lepku a s nízkým obsahem nasycených tuků. Alpro výrobky jsou skvělým řešením pro lidi s náročnými nutričními potřebami, třeba nesnášenlivostí laktózy, a obecně pak velkou změnou a především velkým krokem pro budoucnost a planetu.

 

 

SLOŽENÍ:

sójová složka (pitná voda, loupané sojové boby (5,5 %), slunečnicový olej, cukr, emulgátor (estery sacharózy s mastnými kyselinami), stabililzátory (xanthan, karagenan, guma guar), mořská sůl, aroma

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

PŘIROZENĚ BEZ LAKTÓZY

PŘIROZENĚ S NÍZKÝM OBSAHEM TUKU A NASYCENÝCH TUKŮ

PŘIROZENĚ S NÍZKÝM OBSAHEM CUKRŮ

100 % ROSTLINNÉ  

VEGAN

 

 

POUŽITÍ:

Sójový výrobek na vaření. Produkt není určen ke šlehání.

Před použitím protřepejte.

Produkt je možné použít za tepla i za studena, vhodný na kulinářské využití jako možná alternativa smetany.  

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovávejte při telotě do max 25°C.

Po otevření skladujte v chladu od 1 do 7°C a spotřebujte do 5 dní.

 

 

 

Výrobce:

Danone a.s., V parku 2294/2, 148 00 Praha 4 - Chodov, Česká republika

140216

Parametry

energetická hodnota kj
584,000000
energetická hodnota kcal
142,000000
tuky
14,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
1,600000
sacharidy
1,200000
z toho cukry
1,200000
bílkoviny
2,000000
vláknina
0,600000
sůl
0,140000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit