Obrázek
Obrázek

Benediktinský extrakt MÁTA 290g

favorite_border favorite
balení 12ks v kartonu

Benediktinský bylinný extrakt z máty ve formě sirupu obohacený o vitamín C přispívá k normálnímu trávení, přirozené obranyschopnosti, relaxaci, spánku a normální funkci dýchacího systému. Bez konzervantů.

Máta peprná – normální činnost trávící soustavy a střev; přirozená obranyschopnost; relaxace; spánek; normální funkce dýchacího systému; proti nadýmání.

Ibišek súdánský – přispívá k normální funkci střevního traktu; vylučování vody z organismu a k normální činnosti cévní soustavy.

Vitamin C – napomáhá normální funkci imunitního systému.

Použití: Benediktinský bylinný extrakt z máty ve formě sirupu se užívá přímo po lžičkách nebo pro přípravu studených i teplých nápojů. Pro přípravu teplých nápojů je dobré dbát na správnou teplotu vody, která nesmí přesáhnout 45 °C, abyste zachovali blahodárné účinné látky.

Doporučené dávkování: Dospělí: 2× až 3× denně 3 čajové lžičky (15 ml); Děti (od 3 let): 2× až 3× denně 1 čajovou lžičku (5 ml). Nepřekračovat doporučené dávkování.

Složení:

voda, fruktóza, bylinný výtažek z Máty peprné, z Ibišku súdánského, kyselina askorbová (vitamín C), regulátor kyselosti – kyselina citronová, kyselina jablečná.

Upozornění, uchovávání: Bylinný extrakt Máta ve formě sirupu před použitím protřepejte! Případný zákal nebo usazenina není na závadu výrobku, ale je důkazem přírodního původu. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Vhodné pro děti od 1 roku. Nepodávejte dlouhodobě. Benediktinský bylinný extrakt z Máty ve formě sirupu skladujte při teplotě 10 – 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Chraňte před mrazem! Po otevření uchovávejte v temnu a chladu a spotřebujte do 3 týdnů! Uchovávejte mimo dosah dětí.

Doplněk stravy OVZ-35.0-11.5.07/16819

100523

Parametry

energetická hodnota kj
738,360000
energetická hodnota kcal
176,440000
tuky
0,020000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
44,160000
z toho cukry
44,160000
bílkoviny
0,220000
vláknina
0,600000
sůl
0,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit