Obrázek
Obrázek

Kaše LOW CARB kakao borůvka 60g Topnatur AKCE

favorite_border favorite
balení 25ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ LOW CARB KAŠE S KAKAEM A BORŮVKAMI

 

Milujete kaše s ovocem, oříšky, kokosem nebo čokoládou, ale nemusíte lepek? Pak pro vás máme něco speciálního!

 

Vyzkoušejte horkou novinku v LOW CARB stravování! Bezlepková nízkosacharidová kaše Low Carb s kakaem a borůvkou je ideální snídaně či svačinka nejen pro sportovce, ale pro všechny aktivní lidi. Je ideální volbou při všech sportovních aktivitách, ale zároveň je to skvělá náhrada jídla pro ty, kdo pracují v kanceláři, cestují nebo jsou na výletě v přírodě.

 

Low Carb od TopNatur je řada speciálních proteinových produktů. Obecně termín „low carb“ označuje způsob stravování, při kterém se konzumují potraviny a výrobky s omezeným obsahem sacharidů a naopak s vyšším obsahem tuků a proteinů. Metoda low carb se hodí nejen při nízkosacharidové dietě, ale jistě ji ocení i diabetici a celiatici.

Navíc jsou vhodné pro osoby s bezlepkovou dietou, alergií na laktózu a kasein a pro lidi s výživovým omezením. Hodí se také pro vegany a pro všechny od dětí až po seniory a samozřejmě také pro zájemce o zdravé a racionální stravování.

 

Naše low carb kaše, müsli a tyčinky jsou nejen velmi chutné, ale také praktické: bez lepku, bez přidaného cukru a především, bez nasycených tuků! Naopak obsahují vysoký podíl vlákniny a proteinů, navíc s nízkými nutričními hodnotami - takže jednoduše, bomba!

 

Z těchto nízkosacharidových výrobků můžete vyzkoušet různé chuťové variace kaší v příchutích: kokosová, pistáciová, kaše s příchutí kakaa s borůvkou, mandlová kaše anebo exotická piňa colada!

Ochutnat z řady low carb můžete nejen kaše, ale samozřejmě také tyčinky, oříšky a ovoce anebo směsi na pečení (chleba).

 

Kromě nízkosacharidových pak můžete i z široké palety chutí bezlepkových Probio kaší: kaši probio natural, kaši s banánem a čokoládouproteinovou kaši s čokoládou, kaši s malinou či s exotickým dračím ovocem, chutnou variantu s pomerančem a čokoládou, oblíbenou příchuť stracciatella, vanilkovou kaši, kaši s příchutí cappucccino a banán, kaši s jahodami a bílou čokoládou, slaný karamel, kaši s kokosem a belgickou čokoládou anebo natural kaštanovou či pohankovou natural kaši.

 

Už více než čtvrt století přináší moravská společnost Topnatur na český trh kvalitní výrobky zdravé výživy a doplňky stravy, přičemž vychází z vlastních, originálních receptur a myšlenky, že každý výrobek musí zákazníkovi přinášet nejen prvotřídní kvalitu, ale i další benefity. Proto je paleta potravin pestrá a vybere si z ní každý, i lidé s bezlepkovou dietou, s intolerancí na laktózu, vegani i vegetariáni a vlastně všichni, kteří se chtějí stravovat zdravě.

 

 

SLOŽENÍ:

kešu mouka, FOS (rozpustná vláknina), lněná mouka, kokosová mouka, sušené plnotučné mléko, mandlová mouka, sladidlo: xylitol, alkalizovaný kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 3 %, lyofilizované borůvky 2,3 %, stabilizátor: guarová guma, sůl  

 

*Xylitol: nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY

ZDROJ BÍLKOVIN

 

 

PŘÍPRAVA:

Obsah sáčku zalijte 100 ml horké vody a dobře promíchejte.

Po uplynutí 3 minut je kaše připravena ke konzumaci.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu, při teplotě do 24°C, chraňte před teplem.

 

 

 

Výrobce:

TOPNATUR s.r.o., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice, Česká republika

101341

Parametry

energetická hodnota kj
1574,000000
energetická hodnota kcal
380,000000
tuky
19,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
6,000000
sacharidy
22,000000
z toho cukry
11,000000
bílkoviny
16,000000
vláknina
33,000000
sůl
0,640000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit