Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek

Svačinka s vykrůtěným tofu 120g Veto

favorite_border favorite

Svačinka s vykrůtěným tofu

 

Šťavnatá, rostlinná tofu svačinka s jemnou chutí krůtího masa.

 

Složení:

voda, tofu 17 % (sója, nigari), hrachový protein, řepkový olej, mandle, koření, zahušťovadla: karagen, metylcelulóza, agar, aroma, rýže

 

Lahodná svačinka s jemnou chutí krůtího masa, vyráběná českou firmou jen a pouze z rostlinných surovin jako je například tofu, mandle, hrachový protein a čistě veganské aroma. Neobsahuje GMO, glutamáty, umělá aromata, konzervanty ani chemické přísady. Skvěle se hodí jen tak na vidličku k pečivu a zelenince či jako příloha do toastů a baget. Díky praktickému balení v Alu misce a dlouhé trvanlivosti bez nutnosti chlazení může být také oblíbenou svačinkou na cesty, do práce i do školy.

 

Svačinka s vykrůtěným tofu je přirozeně bezlepková. Nutričně je bohatá na bílkoviny s komplexním složením aminokyselin. Naopak sacharidů a tuků je v ní méně. Je vhodná pro vegany, vegetariány i každého, komu záleží na zdravější životosprávě.

 

Svačinky Vegi Steak je vhodné skladovat v suchém prostředí při teplotě od 2 do 27° C.

  

Výrobce:

VETO ECO s.r.o., Sportovců 520, 272 04 Kladno

 

ZNAČKA VEGI STEAK

Značka Vegi Steak zahrnuje pestrou nabídku stoprocentně rostlinných výrobků, které svojí chutí, šťavnatostí i strukturou připomínají jejich masové alternativy. Receptury jsou založeny na kombinaci surovin jako je tofu, texturované rostlinné bílkoviny, hrách, pohanka, kukuřice, brambory, anebo například rýže. Neobsahují GMO, glutamáty, chemické přísady, konzervanty ani umělá aromata.

 

Plátky a karbanátky značky Vegi Steak lze snadno připravit na pánvi i v troubě. Nejlépe ale chutnají opečené na grilu. Svačinky s tofu skvěle poslouží jako rychlé občerstvení k pečivu jen tak na vidličku, anebo například do obložené bagetky.

 

Výrobky Vegi Steak jsou vhodné pro vegany, vegetariány i pro každého, komu záleží na zdravější životosprávě.

 

O VÝROBCI

Česká firma VETO ECO s.r.o. je již přes 30 let výrobcem tradičních i inovativních vegetariánských a veganských produktů ze sóji či dalších luštěnin. V roce 1992 ji založili její majitelé pod původním názvem Pavel Petráček VETO, a to na základě mota „Pro radost ze zdraví.“. Prvotní inspiraci a znalosti získávali v té době přímo v Japonsku, kde je sója již stovky let považována za královnu plodin. Výsledkem jejich práce a přesvědčení jsou produktové řady prémiových tofu paštik PÂTIFU, výrobků Vegi Steak, určených nejen ke grilování, a luštěninových pomazánek VETO. V žádné z receptur zákazníci nenajdou GMO suroviny, glutamáty ani chemické přísady, umělá aromata či konzervanty. Složení i chuť všech výrobků tak ocení nejen zákazníci z řad veganů a vegetariánů, ale rovněž každý, komu záleží na zdravější životosprávě.

 

 

 

103304

Parametry

energetická hodnota kj
613,000000
energetická hodnota kcal
146,000000
tuky
9,900000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,800000
sacharidy
3,000000
bílkoviny
10,000000
sůl
0,800000
cukry
0,600000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit