Obrázek
Obrázek

Cukr datlový BIO 250g IPJ NATUR

favorite_border favorite

DATLOVÝ CUKR BIO

 

Datlový cukr v bio kvalitě je přírodní sladidlo jemné karamelové chuti vyrobené jemným mletím sušených datlí. Pochází z ekologického zemědělství a jsou v něm zachovány veškeré minerály, antioxidanty a vláknina. Je zdravou, pro tělo a zdraví prospěšnou a lehce stravitelnou variantou cukru.

 

Složení: 

datle bio

PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA

 

Použití: 

Datlový cukr se hodí jako zdravá alternativa klasického cukru. Lze jej použít k přípravě pečených i nepečených dezertů a moučníků, do kaší a smoothies nebo k dekoraci dortů, moučníků, dezertů a jiných sladkých pokrmů. 

 

Naše nabídka alternativích sladidel a cukrů v BIO obsahuje cukr kokosový a datlový.

 

Alergeny:

Výrobek může obsahovat lepekskořápkové plody, arašídy, sóju, sezam, oxid siřičitý a siřičitany z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.

 

Skladování: 

Skladujte v suchu a chladu 

Hmotnost: 250gr

 

IPJ NATUR je česká společnost ze Zlína, která se zaměřuje na výrobu a distribuci kvalitních surovin, specializuje se na sortiment zdravé výživy, BIO a bezlepkových produktů.

 

Výrobce:

IPJ NATUR s.r.o.

Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika

101139

Parametry

energetická hodnota kj
1493,000000
energetická hodnota kcal
353,000000
tuky
0,500000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,100000
sacharidy
80,000000
z toho cukry
74,400000
bílkoviny
2,700000
vláknina
11,000000
sůl
0,020000

Specifické reference