Obrázek
Obrázek

Nigari yoshikawa sůl na výrobu tofu 250g Sunfood

favorite_border favorite

NIGARI CHLORID HOŘEČNATÝ

 

Nigari je chlorid hořečnatý, tedy sůl, která se získává z mořské vody a používá se především k výrobě tofu. Je přírodním srážedlem, které pomáhá vysrážet bílkoviny ze sójového mléka a tím vytváří pevnou strukturu tofu. Sůl nigari je málo známý přírodní doplněk stravy plný hořčíku a dalších minerálů.

 

Složení: 

Nigari - chlorid hořečnatý

 

Použití a příprava: 

Nigari se kromě výroby tofu a užití v kuchyni, jako běžné soli, používá také jako zdroj hořčíku a dalších minerálů, například ve formě minerální vody nebo relaxačních koupelí. 2 polévkové lžíce rozpustíme v 1l vody a pijeme ráno na lačno. 1 sklenice pokryje denní dávku hořčíku. Na uvolňující koupel použijeme100–200gr nigari soli na jednu lázeň, která má relaxační účinky a pomáhá doplnit minerály, které se dobře vstřebávají kůží.

 

Skladování: 

Skladujte v suchu a chladu.

Váha: 250gr

 

MITOKU je japonská společnost založená roku 1969, která je jedním z největších vývozců vysoce kvalitních, tradičních japonských přírodních potravin a surovin.

 

Výrobce:

Mitoku Co., Ltd.

Hamarikyu Intercity, 1-9-1 Kaigan, Minato-ku, Tokyo, 105-0022, Japonsko

102926

Parametry

energetická hodnota kj
0,000000
energetická hodnota kcal
0,000000
tuky
0,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
0,000000
z toho cukry
0,000000
bílkoviny
0,000000
vláknina
0,000000
sůl
0,800000

Specifické reference