Obrázek
Obrázek

Kroupy špaldové kernotto BIO 500g Probio

favorite_border favorite

KROUPY ŠPADLOVÉ BIO

 

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. 

 

Složení: 

špaldové kroupy BIO

 

Použití a příprava:

Špaldové kroupy proláchněte a namočte na 10-12 hodin. Poté vařte v nové vodě po dobu 30-40 minut. Špaldové kroupy osmažené na cibulce jsou výbornou přílohou k pokrmům, hodí se na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod.

 

Z další nabídky kroup v bio kvalitě můžete vyzkoušet také kroupy ječné

 

Alergeny:

Výrobek může obsahovat lepek, skořápkové plody, arašídy, sóju a sezam z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.

 

Skladování: 

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.

Hmotnost: 500gr

 

PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice.

 

Výrobce:

PRO-BIO s.r.o.

Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká Republika

122321

Parametry

energetická hodnota kj
1560,000000
energetická hodnota kcal
370,000000
tuky
3,400000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,400000
sacharidy
67,000000
z toho cukry
3,200000
bílkoviny
14,000000
vláknina
8,700000
sůl
0,000000

Specifické reference