Obrázek
Obrázek

Kombucha Yerba Maté 250ml Loklok

favorite_border favorite
balení 12ks v kartonu

KOMBUCHA YERBA MATÉ

 

Tohle opravdu není další matéčková limča. Vyzkoušejte jedinečné zemité, intenzivní, kouřové aroma fermentovaného Yerba Maté! Tato chuť není pro každého, ale zkuste, jak přirozené nabuzení praženého Yerba Maté díky citlivé přípravě kombuchovou kulturou získává další rozměr a potkává se v jedné láhvi se svěží perlivostí a zdravotními benefity, pro které kombuchu milujeme.

 

Kombucha je oblíbený nealkoholický ochucený fermentovaný čajový nápoj. Nově si můžete tohle skvělé perlivé povzbuzení pořídit v plechovce! Česká značka Loklok, která se specializuje právě na výrobu kombuchy, totiž jako jediná u nás přišla s unikátním recyklovatelným plechovým obalem kombuchy.

 

První zmínky o zázračné houbě, působící jako všelék, pocházejí již ze starověké Číny z 2. tisíciletí před našim letopočtem. Nápoj označovaný jako "elixír života", zřejmě dostal název po korejském lékaři Kombu, který s jeho pomocí vyléčil japonského císaře. Kombu-Cha ("Cha" je japonské označení čaje) se pak stal v Japonsku velmi oblíbeným osvěžujícím nápojem s povzbudivými a prospěšnými účinky na lidský organismus: lidé ho používali k léčbě trávení a zánětů, geishy zase jako kúru k udržení štíhlé postavy a jemné pleti.

 

Tento oblíbený nápoj je vyroben přirozeným postupem ze 100 % přírodních surovin, neobsahuje žádné umělé příchutě, sladidla, barviva ani konzervanty. A ačkoli obsahuje certifikované živé probiotické kultury, Loklok na rozdíl od jiných kombuch nemusíte neustále chladit.

 

Kombuchu yerba maté máme také v dalších variacích. Můžete tak ochutnat i kombuchu originál, malinovou nebo zázvorovou kombuchu. Tak neváhejte! 

 

 

SLOŽENÍ:

výluh z Yerba Maté (filtrovaná voda, yerba Maté), třtinový cukr, kombuchová kultura bakterií a kvasinek, citronová šťáva, oxid uhličitý, Bacillus Coagulans

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Případný sediment je přirozenou vlastností produktu.

Uchovejte mimo sluneční záření v suchu, chladu a temnu. Podávejte chlazené. Spotřebujte do 3 dnů po otevření.

Recyklovatelný obal.

 

 

Výrobce

Loklok s.r.o., Rooseveltova 564/8, Brno 602 00

102887

Parametry

energetická hodnota kj
80,000000
energetická hodnota kcal
18,000000
tuky
0,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
4,800000
z toho cukry
4,800000
bílkoviny
0,000000
vláknina
0,000000
sůl
0,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit