Obrázek
Obrázek

Kombucha Zázvor 250ml Loklok

favorite_border favorite
balení 12ks v kartonu

KOMBUCHA ZÁZVOROVÁ

 

Čerstvě odšťavený zázvor dodává nápoji ovocné tóny a jemnou štiplavost a hravost. Zázvorový Loklok je skvělý nejen s ledem, ale i jen tak, jako odměna během dlouhého dne. Díky optimálnímu složení je tato kombucha skvělá na povzbuzení i na imunitu.

 

Kombucha je oblíbený nealkoholický ochucený fermentovaný čajový nápoj. Nově si můžete tohle skvělé perlivé povzbuzení pořídit v plechovce! Česká značka Loklok, která se specializuje právě na výrobu kombuchy, totiž jako jediná u nás přišla s unikátním recyklovatelným plechovým obalem kombuchy.

 

První zmínky o zázračné houbě, působící jako všelék, pocházejí již ze starověké Číny z 2. tisíciletí před našim letopočtem. Nápoj označovaný jako "elixír života", zřejmě dostal název po korejském lékaři Kombu, který s jeho pomocí vyléčil japonského císaře. Kombu-Cha ("Cha" je japonské označení čaje) se pak stal v Japonsku velmi oblíbeným osvěžujícím nápojem s povzbudivými a prospěšnými účinky na lidský organismus: lidé ho používali k léčbě trávení a zánětů, geishy zase jako kúru k udržení štíhlé postavy a jemné pleti.

 

Tento oblíbený nápoj je vyroben přirozeným postupem ze 100 % přírodních surovin, neobsahuje žádné umělé příchutě, sladidla, barviva ani konzervanty. A ačkoli obsahuje certifikované živé probiotické kultury, Loklok na rozdíl od jiných kombuch nemusíte neustále chladit.

 

Kombuchu zázvor máme také v dalších chuťových variacích. Můžete tak ochutnat i kombuchu originál, malinovou nebo yerba maté kombuchu. Tak neváhejte! 

 

 

SLOŽENÍ:

čajový výluh (filtrovaná voda, čaj), zázvorová šťáva 5%, třtinový cukr, kombuchová kultura bakterií a kvasinek, citronová tráva, oxid uhličitý, Bacillus Coagulans

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Případný sediment je přirozenou vlastností produktu.

Uchovejte mimo sluneční záření v suchu, chladu a temnu. Podávejte chlazené. Spotřebujte do 3 dnů po otevření.

Recyklovatelný obal

 

 

Výrobce

Loklok s.r.o., Rooseveltova 564/8, Brno 602 00

102886

Parametry

energetická hodnota kj
68,000000
energetická hodnota kcal
16,000000
tuky
0,000000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,000000
sacharidy
4,100000
z toho cukry
4,100000
bílkoviny
0,000000
vláknina
0,000000
sůl
0,000000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit