Image Blog

KOLOIDNÍ STŘÍBRO

Pohodlná cestovní verze koloidního stříbra

 

Máte problematickou pleť, rozšířené póry či vás trápí akné? Anebo si jen chcete dlouhodobě udržet čistou pokožku a mladistvý vzhled?

Pak máme tip přesně pro Vás!

 

Zlínská značka Koloidní stříbro má pro Vás vynikající antibakteriální kosmetický přípravek k péči o pleť, v novém praktickém „cestovním“ balení. Drobná lahvička (25 ml) s rozprašovačem se vám pohodlně vejde do kabelky, batůžku či jiného příručního zavazadla, takže ani při spěchu či na cestách se nemusíte vzdávat tohoto praktického „pomocníka“ každodenní zdravé hygieny.

 

Koloidní stříbro je přírodní antibakteriální přípravek s obsahem stříbrných částic, který se hodí pro čistění a regeneraci pleti.

Přispívá k normální funkci pokožky a jejímu mladistvému vzhledu. Jako přírodní tonikum působí příznivě na akné, póry, kožní plísně, zápaly ad., a také zklidňuje podrážděnou pleť.

Stejně dobře se dá využít i k výplachu ústní dutiny, jako ušní a nosní kapky nebo k péči o nohy a podpaží; pro odstranění zápachů a pocení. Na pleť se nanáší přímo, ideálně ráno a večer, a neoplachuje se.

 

Antibakteriální účinky koloidního stříbra jsou celosvětově známy a ceněny, je to přírodní antibiotikum. Proto se koloidní stříbro kromě péče o pleť skvěle hodí také k dezinfekci, protože je nejlepším univerzálním prostředkem proti bakteriím, plísním, virům a dalším choroboplodným zárodkům (nejen) v lidském těle.

Nesmí proto chybět v žádné domácnosti!