

Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
Tel. 577 222 771, 608 428 085 Email: info@zdravizprirody.cz
JAHODOVÝ JAM BIO
Jahodový jam je pasterovaný džem výběrové kvality slazený třtinovým cukrem se 70% podílem ovoce bez konzarvačních látek a barviv. Džem je určený k přímé konzumaci, lze jej namazat na chleba nebo jiné pečivo, přidat do bílého jogurtu nebo tvarohu nebo jej lze využít k přípravě dezertů nebo jako nádivku do buchet a koláčů.
Jahody jsou oblíbeným ovocem bohatým na vitamíny a minerální látky. Obsahují vysoké množství vitamínu C, A, E a vitamíny řady B, z minerálů například vápník, draslík, hořčík, železo či zinek. Jahody mají antioxidační vlastnosti.
Složení:
jahody* 70 %, třtinový cukr*, 100% citrónová šťáva*, citrusový pektin
*produkt ekologického zemědělství
100 g výrobku obsahuje 25 g přírodních sladidel. Na 100 g výrobku bylo použito 70 g ovoce.
BEZ BARVIV A KONZERVANTŮ
Použití:
Ovocný džem je vhodný k použití na chleba a jiné pečivo, koblihy, do jogurtu, kaše nebo tvarohu, na přípravu dezertů, jako náplň do buchet, cukroví a koláčů a do krémů.
Naše nabídka džemů v BIO kvalitě od společnosti Koldokol obsahuje džem borůvkový , jahodový , malinový , meruňkový a ostružinový.
Skladování:
Skladujte v chladu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.Po otevření skladujte v lednici při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Hmotnost: 230gr
Koldokol je česká manufaktura z Bílých Karpat, kde jsou produkty vyráběny ručně z kvalitních přírodních surovin bez barviv, umělých aromat, dochucovadel a konzervantů.
Výrobce:
KOLDOKOL s.r.o.
Krhov 108, 687 71 Bojkovice, Česká republika