Obrázek
Obrázek

Džem jahodový Jam 230g Koldokol

favorite_border favorite

JAHODOVÝ JAM BIO

 

Jahodový jam je pasterovaný džem výběrové kvality slazený třtinovým cukrem se 70% podílem ovoce bez konzarvačních látek a barviv. Džem je určený k přímé konzumaci, lze jej namazat na chleba nebo jiné pečivo, přidat do bílého jogurtu nebo tvarohu nebo jej lze využít k přípravě dezertů nebo jako nádivku do buchet a koláčů. 

 

Jahody jsou oblíbeným ovocem bohatým na vitamíny a minerální látky. Obsahují vysoké množství vitamínu C, A, E a vitamíny řady B, z minerálů například vápník, draslík, hořčík, železo či zinek. Jahody mají antioxidační vlastnosti. 

 

Složení:

jahody* 70 %, třtinový cukr*, 100% citrónová šťáva*, citrusový pektin

*produkt ekologického zemědělství

100 g výrobku obsahuje 25 g přírodních sladidel. Na 100 g výrobku bylo použito 70 g ovoce.

 

BEZ BARVIV A KONZERVANTŮ

 

Použití: 

Ovocný džem je vhodný k použití na chleba a jiné pečivo, koblihy, do jogurtu, kaše nebo tvarohu, na přípravu dezertů, jako náplň do buchet, cukroví a koláčů a do krémů. 

 

Naše nabídka džemů v BIO kvalitě od společnosti Koldokol obsahuje džem borůvkový , jahodový , malinový , meruňkový a ostružinový

 

Skladování:

Skladujte v chladu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.Po otevření skladujte v lednici při teplotě 4–8 °C a spotřebujte do 7 dnů.

Hmotnost: 230gr

 

Koldokol je česká manufaktura z Bílých Karpat, kde jsou produkty vyráběny ručně z kvalitních přírodních surovin bez barviv, umělých aromat, dochucovadel a konzervantů. 

 

Výrobce:

KOLDOKOL s.r.o.
Krhov 108, 687 71 Bojkovice, Česká republika

103535

Parametry

energetická hodnota kj
665,500000
energetická hodnota kcal
159,000000
tuky
0,300000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,100000
sacharidy
40,000000
z toho cukry
36,400000
bílkoviny
1,000000
sůl
0,100000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit