Obrázek
Obrázek

Puding vanilkový bez lepku 40g Labeta

favorite_border favorite
balení 35ks v kartonu

BEZLEPKOVÝ VANILKOVÝ PUDING 

 

Čokoládový puding v prášku je praktický pomocník, pokud chcete dětem, rodině či přátelům rychle přichystat sladkou tečku.

Tato speciální bezlepková směs pro pečení pudingu je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky a její příprava je jednoduchá - stačí ohřát mléko, spojit se směsí a nechat puding vychládnout.

Pokud chcete blízké potěšit lahodným sladkým dezertem - vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta a připravte dezert k čaji, kávě nebo jen tak pro radost. Hotový puding můžete ozdobit tvarohem, šlehačkou nebo ovocem.

 

Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.

 

Jinou variací této směsi je pak bezlepkový čokoládový puding. Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také klasické i kakaové muffinyperník, makovec, mazanec nebo vánočku, drobenkový dort anebo cheesecake. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety.

 

 

SLOŽENÍ:

kukuřičný škrob, aroma, kurkumový extrakt

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu.

 

 

PŘÍPRAVA:

Z 500g mléka oddělíme přibližně 1/3, ve které dobře rozmícháme obsah sáčku a 2-3 polévkové lžíce cukru.

Zbylé mléko přivedeme k varu, poté odstavíme a za stálého míchání vlijeme předem připravenou směs. Puding vrátíme na plotnu, mícháme a vaříme asi 1 minutu.

Hotový puding nalijeme do misek a necháme vychladnout.

 

 

Výrobce:

Labeta, a.s. 

Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

100609

Parametry

energetická hodnota kj
1513,000000
energetická hodnota kcal
356,000000
tuky
0,500000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,100000
sacharidy
87,000000
z toho cukry
6,100000
bílkoviny
0,500000
vláknina
0,900000
sůl
0,020000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit