Obrázek
Obrázek

Vincentka nosní Junior sprej 25ml

favorite_border favorite
balení 48ks v kartonu

Pomáhá udržovat fyziologickou čistící schopnost nosní sliznice (funkci řasinkového epitelu), umožňuje optimální fungování tzv. slizniční imunity jako primární obrany před infekcí.

Používá se pro zvlhčení sliznice celé nosní dutiny a nosohltanu především při pobytu v prostředí s nízkou relativní vlhkostí vzduchu, v prostorách vytápěných ústředním topením a prostředí znečištěném zejména prachovými částicemi.

Celkovým složením hypotonické kyselky s obsahem jodidů příznivě ovlivňuje obranyschopnost ve smyslu prevence chronických bakteriálních infekcí horních cest dýchacích, chronické rhinitidy, sinusitidy a chronické polypózní nasopharyngitidy; u dětí preventivně působí proti rozvoji recidivující tracheobronchitidy a rhinitidy.

Denní dávkování:

  • Aplikace přípravku je vhodná i po stavech nosních operací.
  • Doporučuje se též proti vzniku suchých zánětů nosní sliznice a k prevenci jejích recidiv.
  • Četnost ani délka užívání není omezena.

Upozornění: Vysoký obsah minerálních solí v nosním spreji může způsobit usazování krystalků solí na dně lékovky, které však nesnižují kvalitu obsahu. Tyto krystalky mohou způsobit ucpání mechanismu rozprašovače (aplikátoru). V tomto případě doporučujeme odšroubovat aplikátor ze skleničky a ponořit sací hadičku do sklenice s teplou vodou. Aplikátor několikrát stlačte, tak aby došlo k nasání vody a pročištění aplikátoru.

130628

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit