Obrázek
Obrázek

Puding rýžový s jablkem a skořicí BIO BZL 40g Amylon

favorite_border favorite
balení 25ks v kartonu

BEZLEPKOVÝ BIO RÝŽOVÝ PUDING S JABLKEM A PŘÍCHUTÍ SKOŘICE

 

Ochutnejte jediný puding z bio rýžového škrobu na českém trhu v nejvyšší BIO kvalitě!

Kousky BIO sušených jablíček a skořice dodávají pudinku velmi svěží šťavnatou chuť zároveň se silným kořeněným aroma. Svěží chuť jablek pak podtrhuje lahodnou, jemnou chutí rýžový škrob, který je nejen chutný, ale i lehce stravitelný.

 

Bio rýžový puding s jablkem a skořicí se výborně hodí pro chutnou svačinku s jednoduchou a rychlou přípravou. Je výborným pomocníkem pro přípravu dezertů, zákusků, krémů i jemných korpusů. A navíc, chutná dobře horký i studený.

 

Kromě netradiční rýžovo-jablečné můžete ochutnat i další chuťové variace bezlepkových pudinků: bio čokoládovýbio jahodový, bio meruňkový, bio vanilkový, bio rýžový s dýní a banánem, čokoládový, jogurtový a vanilkový puding.

Pudingy od Amylon jsou vyrobeny z kvalitních bio surovin a neobsahují konzervanty, pesticidy ani umělá sladidla.

 

 

SLOŽENÍ:

BIO rýžový škrob (89%), BIO jablko sušené 8 %, BIO skořice mletá 3 %.

 

BEZ LEPKU, MLÉKA, LAKTÓZY, VEJCE A SÓJI

BEZ PALMOVÉHO OLEJE, KONZERVANTŮ, PESTICIDŮ, BARVIV, UMĚLÝCH SLADIDEL A PŘIDANÉHO CUKRU

 

Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Uchovejte v chladu a suchu. Chraňte před teplem.

 

 

PŘÍPRAVA:

Návod k použití:

  • z 1/2 l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby
  • přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu
  • do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku
  • dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého  míchání vaříme asi 2 minuty

 

Tip: Puding lze připravit i s náhražkami mléka, jako je ovesný či sojový nápoj

Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

 

 

 

Výrobce:

Amylon, a.s., Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, Česká republika

100139

Parametry

energetická hodnota kj
339,000000
energetická hodnota kcal
80,000000
tuky
1,400000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,900000
sacharidy
14,000000
z toho cukry
8,000000
bílkoviny
3,000000
vláknina
0,000000
sůl
0,090000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit