Obrázek
Obrázek

Kaše pohanková kakaová 250g Šmajstrla

favorite_border favorite
balení 15ks v kartonu

BEZLEPKOVÁ POHANKOVÁ KAŠE KAKAOVÁ

 

Přírodní bezlepková pohanková kaše s kakaem od české značky Šmajstrla je skvělým pomocníkem v kuchyni! Díky příměsi kakaa je kaše ozvláštněna exotickou chutí, kterou při přípravě snídaně či svačiny ocení především, ale nejen děti.  

Tato přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus se skvěle hodí k přípravě kaší, kdy směs vmícháte do horkého mléka nebo vody a už ji nemusíte vařit. Pohankové výrobky od Šmajstrlů neobsahují lepek, takže se dají využít jak pro bezlepkovou dietu, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu.

 

Pohankový mlýn Šmajstrla se specializuje na výrobky z pohanky a loupe pohanku tradičním mechanickým způsobem už pátou generaci, od roku 1861, pod horou Radhošť. Při mechanickém zpracování pomocí mlýnských kamenů si pohanka zachovává obsažené vitamíny a cenné látky. Mlynáři se zaměřují na čerstvost, poctivost a kvalitu pohanky vypěstované českými zemědělci, která má lidem i nadále přinášet nejen skvělou chuť, ale i zdraví, které je tou nejcennější komoditou.  

 

Pohankové kaše jsou proto zárukou té nejvyšší kvality. Kromě kakaové kaše můžete ochutnat i pohankovou kaši natural. Nenechte si ujít unikátní chuť i zdraví prospěšné látky v jednom, s důrazem na vyváženost chuti, bez obsahu barviv a konzervantů.

 

Značka Šmajstrla se obecně věnuje zpracování pohankových výrobků, nejen kaší. Ochutnat proto můžete také další bezlepkové speciality: pohankové křupky, pohankovou kroupu, lámanku, krupici, kaši nebo mouky anebo pohankové těstoviny! Neváhejte vyzkoušet netradiční chuť "tradičních" surovin.

 

 

SLOŽENÍ:

pohanka, cukr, kakao 2%

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

 

Z mechanicky loupané pohanky

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchém a tmavém prostředí. 

Chraňte před přímým slunečním zářením a teplem.

 

 

Výrobce

Pohankový mlýn Šmajstrla s.r.o., Kopaná 806, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm, Česká republika

140005

Parametry

energetická hodnota kj
1590,000000
energetická hodnota kcal
378,000000
tuky
2,100000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,560000
sacharidy
78,400000
z toho cukry
4,190000
bílkoviny
9,000000
sůl
0,010000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit