Obrázek
Obrázek

Sojové nudličky 90g ALFA SORTI

favorite_border favorite
balení 40ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ SOJOVÉ NUDLIČKY

 

Tyto sójové nudličky jsou ideálním přírodním zdrojem bílkovin a přirozeně neobsahují lepek ani cholesterol. Jsou proto oblíbenou náhradou masových výrobků.

Navíc i samotná příprava je velmi jednoduchá. Nudle stačí pár minut povařit v osolené vodě a následně dle uvážení opéct na pánvi.

 

Jsou proto ideální nejen pro celiatiky, ale i vegetariány, vegany a všechny, kteří chtějí změnu a zajímají je zdravý životní styl.

Kromě sójových nudliček můžete jako chutnou alternativu masa vyzkoušet také sójové kostky, sójové plátky nebo sójový granulát.

 

Společnost Alfa Sorti se zabývá zpracováním sojové mouky a je jediným výrobcem sojových texturátů na Slovensku. V roce 2009 přinesla na trh nový koncept mražených výrobků Goody Foody, který postupně rozšířila o chlazené výrobky.

 

 

SLOŽENÍ:

Odtučněná sójová mouka

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ GMO

S NÍZKÝM OBSAHEM TUKU

VEGAN

 

Může obsahovat stopy arašídůořechů, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž uvedené výrobky.

 

Extrudovaný výrobek


 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.

 

 

PŘÍPRAVA:

Ingredience: 90g sojových nudliček, 1 l vody, sůl; (1 kostka zeleninového bujonu, 1 polévková lžíce sojové omáčky, 1 polévková lžíce vegety, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky mletého pepře)

 

Sojové nudličky vložíme do vařící ochucené vody. Nasypeme do vody a vaříme 4 minuty.

Nálev po vychladnutí slijeme a přebytečnou vodu z kostek vytlačíme.

Sojové nudličky opečeme na rostlinném oleji.

Používáme jako rostlinnou alternativu masa v běžných receptech.

 

 

 

Výrobce:

Alfa Sorti s.r.o., Lieskovská cesta 6, 960 01 Zvolen, Slovensko  

102184

Parametry

energetická hodnota kj
1296,000000
energetická hodnota kcal
308,000000
tuky
1,200000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,300000
sacharidy
13,600000
z toho cukry
12,600000
bílkoviny
50,300000
vláknina
20,800000
sůl
0,030000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit