Image Blog

PEČENÉ ČAJE

Vychutnejte si na zimu originální ovocné pečené čaje, co zahřejí i potěší!

.

Staročeské novoměstské pečené čaje jsou lahůdkou mnoha různých ovocných chutí z brány Orlických hor.

Čaje jsou vyráběny z ovoce té nejvyšší kvality podle vlastních, avšak tradičních receptur. Ovoce je tedy zapékáno klasicky s cukrem, kořením a bylinkami, podobně jako před sto lety, bez přidání chemických přísad v podobě éček, barviv, aromat nebo konzervantů.

Pečené čaje Švorc nabízí 18 různorodých variací ovocných příchutí, ze kterých si vybere každý. Ochutnat tak můžete různé kombinace jak domácího ovoce (borůvka, brusinka, jahoda, jablko, hruška, višeň, malina, ostružina, červený rybíz a švestka), tak i toho exotičtějšího (rakytník, pomeranč, mandarinka).

Chuť skvělého ovoce navíc podtrhuje vybrané koření, jako ryze „vánoční“: skořice, hřebíček a perníkové koření, ale taky něco pro zostření chutí: zázvor, kardamom a chilli. Svůj význam mají i obsažené bylinky: meduňka pomůže ke zklidnění Vaší ustarané mysli, ke zklidnění a pohodě přispívá také mateřídouška, heřmánek Vás v zimě doslova „pohladí na duši“ a pokud naopak vítáte vzpruhu a osvěžení, o to se postará povzbuzující máta.

Tyto chutné nápoje můžete pít buďto v zimě pro zahřátí, ale také chlazené pro osvěžení v letním období. Čaje jsou bezkofeinové a neobsahují tein, proto si je můžete užít kdykoli během dne, společně s Vašimi dětmi, a v jakémkoli ročním období.



Čaje Švorc se vyrábí v 60 ml balení v níže uvedených příchutích (a některé z nich i ve velikosti 275 ml):

Angreštový den
Borůvkový mls
Brusinková dobrota
Jahodové pohlazení
Kořeněný pomeranč
Malinové překvapení
Mandarinkový sen
Meruňkové mámení
Nebeský čaj
Novoměstský čaj
Pekelský čaj
Perníková švestka
Půlnoční snění
Rajský čaj
Rakytníková hruška
Višně v perníku
Zimní kouzlo
Zimní pohoda

Pokud chcete mít pro blízkého nebo pro děti pěkný a zároveň chutný dárek pod stromeček, máme pro Vás připraveny také dárkové balíčky buďto 4 nebo 6 pečených čajů (různé kombinace), tak neváhejte:

Pečené čaje 4K (4x 60 ml)
Pečené 6K (6x 60 ml)