Obrázek
Obrázek

Biobon kyselé ovoce BIO 100g bez lepku

favorite_border favorite
balení 10ks v kartonu

BEZLEPKOVÉ BIO KYSELÉ OVOCE

 

Oblíbené gumové bonbónky s příchutí ovoce jsou skvělou volbou pro každého malého i velkého mlsouna i neposedu! 

 

Na rozdíl od klasických cukrátek jsou kyselé BIO bonbóny s příchutí mrkve, jablka, černého rybízu, limetky a grapfruitu rakouským výrobkem z bezlepkových BIO přírodních surovin té nejvyšší kvality, bez chemických náhražek a konzervantů, umělých barviv a aromat.

Naopak jsou vytvořeny z organické želatiny, cukru z ekologické cukrové řepy a čerstvého ovoce či ovocných šťáv.

 

Měkké, chutné kyselkavé ovocné bonbóny jsou proto zdravější a šetrnější verzí klasických gumových bonbónů, navíc s nižším obsahem tuku a cukrů, které se hodí jak pro osoby s intolerancí na lepek, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Jsou skvělou volbou nejen na cesty a do auta, ale také jako svačina do školy nebo odpolední pochoutka, když děti honí mlsná.

 

Kromě kyselého ovoce můžete z naší nabídky ochutnat také další bonbónky: gumové medvídkykyselé sloníky, ovoce v jogurtu, srdíčka bez želatiny, zahradní ovoce bez želatiny anebo kyselé broskve. Tak neváhejte a dobrou chuť.

 

 

SLOŽENÍ:

glukózový sirup*, cukr*, želatina: pektin*, kyselina citrónová a jablečná, regulátor kyselosti: natriumcitrát, rostlinné a ovocné koncentráty* (černá mrkev*, mrkev*, jablko*, černý rybíz*), přírodní aroma limetka*, grepfruit* a jiné přírodní aromata, extrakt ze Spiruliny platensis

*z ekologického zemědělství

 

BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

BEZ LAKTÓZY

VEGAN

 

 

SKLADOVÁNÍ:

Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním zářením. 

 

 

 

Výrobce:

PEZ International GmbH, Eduard-Haas-Strasse 25, 4050 Traun, Rakousko

101593

Parametry

energetická hodnota kj
1413,000000
energetická hodnota kcal
333,000000
tuky
0,500000
z toho nasycené mastné kyseliny
0,300000
sacharidy
80,000000
z toho cukry
64,000000
bílkoviny
0,000000
vláknina
0,000000
sůl
0,210000

Specifické reference

Mohlo by se vám líbit